Αικατερίνη Ράδου

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 12:31

Kαλωσόρισμα πρωτοετών φοιτητών του Β.Ε.Τ.

Προσκαλούμε τους πρωτοετείς φοιτητές στη ξενάγηση που θα γίνει από τον φοιτητικό σύλλογο του Β.Ε.Τ. στο χώρο της σχολής και της Πανεπιστημιούπολης συνολικά.Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2/10 στις 13:00 και την Τρίτη 3/10 στις 14:00 ( παρακαλείται να δηλώσετε στη φόρμα συμμετοχής την επιλογή σας)
https://forms.gle/LFs71e7ndSThKGC38

Παρακαλούμε δείτε το Πρόγραμμα διδασκαλίας για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους  2023-2024

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται η έκδοση της εγκυκλίου με θέμα «Εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024», στην οποία αναφέρονται οι προϋποθέσεις εισαγωγής αθλητών/τριών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, τα απαιτούμενα προς υποβολή δικαιολογητικά, ο τρόπος και χρόνος υποβολής τους, καθώς και οι σχετικές λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι προς εισαγωγή στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 αθλητές/τριες καλούνται να μελετήσουν προσεκτικά την εν λόγω εγκύκλιο και εφόσον υπάγονται στην κατηγορία των αθλητών/τριών, οφείλουν να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν το υπόδειγμα της αίτησης/υπεύθυνης δήλωσης και μαζί με τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικάνα τα αποστείλουν, ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή ή courierαποκλειστικά και μόνο στη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμούγια την Επιτροπή Επιλογής Αθλητών, στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση:

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού,
Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων,
Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 15122 – Μαρούσι, Γραφείο 0090.
«Επιτροπή Επιλογής Αθλητών έτους 2023»

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται  ότι λόγω αιτημάτων υποψηφίων, από τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και των έκτακτων δυσκολιών που έχουν προκύψει στις περιοχές αυτές,  παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής της αίτησης για συμμετοχή στη διαδικασία εισαγωγής  διακριθέντων αθλητών  στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024,  μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023.

                                                                                                                        Από

               τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης

            του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 10:45

Έναρξη του μαθήματος Γενική Φυσική

Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες,

Η πρώτη διάλεξη για το μάθημα: «Γενική Φυσική» θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 – 17:00 σύμφωνα με το πρόγραμμα διδασκαλίας.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

 

Εκ μέρους των διδασκόντων του μαθήματος

Σπυρίδων Καζιάννης

Παρακαλούμε δείτε το συννημένο αρχέιο που αφορά την εξέταση των μαθημάτων του κ. Γκαραβέλας Κ.

 

Είναι απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο) στην εξέταση του μαθήματος της Μικροβιολογίας στις 21 Ιουνίου 2023

Η Διδάσκουσα

Όλγα Κωστούλα.

Οι διαλέξεις του μαθήματος Μικροβιολογίας θα ξεκινήσουν την ΠΕΜΠΤΗ 16/2,  ώρα 1-2 στην Αίθουσα 2 , όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα εαρινού εξαμήνου.

Για τα εργαστήρια του μαθήματος θα δοθεί νέα ανακοίνωση.

 

Η Διδάσκουσα

Όλγα Κ. Κωστούλα

Η έναρξη των μαθημάτων "Ο κόσμος του RNA" και "Βιολογία του καρκίνου" θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 αντίστοιχα.

 

Η Διδάσκουσα,

ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ


 

 

 

Πρόγραμμα χορήγησης βραβείων σε ομάδες φοιτητών/τριών που θα πρωτεύσουν/ διακριθούν σε διεθνείς διαγωνισμούς το έτος 2023.

Περισσότερες πληροφορίες και το έντυπο της αίτησης υπάρχουν στο σύνδεσμο: https://www.iky.gr/el/upotrofies-gr/diethneis-diagonismoi/vraveia-se-proteysases-i-diakritheises-omades-foititon

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 10:29

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 2022-2023

Παρακαλούμε δείτε το συννημένο αρχέιο. 

Σελίδα 1 από 2