Στο Τμήμα παρέχεται η δυνατότητα μεταπτυχιακών σπουδών που να οδηγούν στη λήψη Διδακτορικού Διπλώματος, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από το άρθρο 13 του Ν.2083/92 και τον Εσωτερικό Κανονισμό του Τμήματος.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής μπορείτε να διαβάσετε τον Εσωτερικό Κανονισμό (τελευταία ενημέρωση: Απρίλιος 2018).
Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε την Αίτηση Εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής και τον Οδηγό Συγγραφής Διδακτορικής Διατριβής

Για τη διαδικασία κατάθεσης αντιτύπων Διδακτορικής Διατριβής και Απογραφικού Δελτίου για το Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (Ε.Κ.Τ.) πριν από την αναγόρευση του Υποψηφίου Διδάκτορα μπορείτε να κατεβάσετε τα δύο επόμενα αρχεία:

Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι διδάκτορες πρέπει να διαβιβάσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναλυτική τεκμηρίωση της διατριβής κατά το υπόδειγμα του ΕΚΤ -Συγγραφέας, Τίτλος, Ημερομηνία Έγκρισης, Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Επιστημονικό πεδίο, Γλώσσα - προκειμένου να ενταχθεί η διδακτορική διατριβή στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων (catalog.parliament.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος.

Βρείτε συνημμένα το ΦΕΚ του κανονισμού διδακτορικων διατριβών του Τμήματός.

Δείτε σε αυτό το σύνδεσμο τους Αναγορευμένους Διδάκτορες του Τμήματος