Μιχαέλα Φίλιου

Στη διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Γυναίκες στις Βιοεπιστήμες», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, στις 11.00 π.μ, έξι διακεκριμένες επιστήμονες στο χώρο των Βιοεπιστημών θα συζητήσουν για την ερευνητική τους διαδρομή, το επιστημονικό τους έργο, τις δυσκολίες, τις προκλήσεις, την διεπιστημονικότητα, την ενσωμάτωση του φύλου στην έρευνα και την εξέλιξη των γυναικών ερευνητριών.

Link παρακολούθησης στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα της ημερίδας.

Διοργάνωση: Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος RESBIOS: «Πρακτικές Υπεύθυνης Έρευνας και Καινοτομίας στις Βιοεπιστήμες», χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση-HORIZON 2020.

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 10:24

Online Workshop 'Bioenergetics, Multiomics & the Brain'

To εργαστήριο Βιοχημείας του τΒΕΤ διοργανώνει και σας προσκαλεί στο online Workshop 'Bioenergetics, Multiomics & theBrainπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16.06.21, στις 15:00 ώρα Ελλάδας μέσω της πλατφόρμας Zoom.

H συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους, αλλά απαιτείται προεγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0vd--hqDIqGdTbkgMVKKwAvIMoSoh4nmdC

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του Workshop και την εγγραφή θα βρείτε εδώ:

https://sites.google.com/view/energeiaproject/scientific-output

Το Workshop διοργανώνεται στα πλαίσια του προγράμματος ΕΛΙΔΕΚ 'ENERGEIA'. Για τις δραστηριότητες του προγράμματος 'ENERGEIA' μπορείτε να ενημερωθείτε από τα Facebook & Twitter @MitoStress καθώς και από τον ιστότοπο του προγράμματος:

https://sites.google.com/view/energeiaproject/home

 

Σας περιμένουμε!To εργαστήριο Βιοχημείας του ΒΕΤ συμμετέχει στο φετεινό Brain Awareness Week με το παρακάτω βίντεο για τις ερευνητικές δραστηριότητες της ομάδας μας πάνω στο στρες και τα μιτοχόνδρια.

Τhe Mitochondrion and Mr. Mouse

https://www.youtube.com/watch?v=RFe_cZ6F1rE

To Training School on Biomarker Discovery and Validation θα πραγματοποιηθεί στις 23-27 Σεπτεμβρίου 2019 στις Σπέτσες και απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και μεταδιδάκτορες/ερευνητές. 

Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

Καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής: 19 Ιουλίου 2019

Οι διαλέξεις Βιοχημείας ΙΙ της επόμενης εβδομάδας (7/5 και 8/5) αναβάλλονται. Θα βγει νέα ανακοίνωση για την αναπλήρωσή τους.