Μιχαέλα Φίλιου

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 18:28

Έναρξη Βιοχημείας ΙΙ

Οι διαλέξεις της Βιοχημείας ΙΙ θα ξεκινήσουν αύριο 18.02 σύμφωνα με το πρόγραμμα. Για την έναρξη του εργαστηρίου θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 16:10

Εξέταση Βιοχημείας Ι

Όσοι φοιτητές/τριες θέλουν να λάβουν μέρος στην εξέταση της Βιοχημείας Ι στις 07.02.20 παρακαλούνται να το δηλώσουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θέμα email: Βιοχημεία Ι, ονοματεπώνυμο και Α.Μ. φοιτητή/τριας) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 03.02.20.

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 15:54

PhD Program Systemic Neurosciences στο Μόναχο

Πληροφορίες στο παρακάτω link για όσους τελειόφοιτους ενδιαφέρονται για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στις Νευροεπιστήμες:

 https://www.gsn.uni-muenchen.de/about_us/index.html

 Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 15 Φεβρουαρίου 2020

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 13:54

Life Sciences Summer Research Program στην Ελβετία

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το EPFL School of Life Sciences Summer Research Program (με χρηματοδότηση) στην Ελβετία.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 31 Γενάρη 2020

https://www.epfl.ch/schools/sv/education/summer-research-program/

Η ύλη της Βιοχημείας Ι για την εξεταστική του Ιανουαρίου 2020 έχει αναρτηθεί στο Εcourse, στο θέμα Ύλη Εξετάσεων.

Η ύλη της Βιοχημείας ΙΙ για τους επί πτυχίω φοιτητές για την εξεταστική του Ιανουαρίου 2020 έχει αναρτηθεί στο Εcourse, στο θέμα Ύλη Εξετάσεων.

Από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος οι επί πτυχίω φοιτητές θα εξετάζονται στη νέα ύλη της Βιοχημείας ΙΙ, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο εξάμηνο.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα καλοκαιρινής πρακτικής άσκησης με χρηματοδότηση στα Ινστιτούτα Max Planck Νευροβιολογίας και Βιοχημείας στο Μόναχο.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 1 Μαρτίου 2020

https://www.neuro.mpg.de/maxsip

To Training School on Biomarker Discovery and Validation θα πραγματοποιηθεί στις 23-27 Σεπτεμβρίου 2019 στις Σπέτσες και απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και μεταδιδάκτορες/ερευνητές. 

Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

Καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής: 19 Ιουλίου 2019

Οι διαλέξεις Βιοχημείας ΙΙ της επόμενης εβδομάδας (7/5 και 8/5) αναβάλλονται. Θα βγει νέα ανακοίνωση για την αναπλήρωσή τους.