Μιχαέλα Φίλιου

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 12:35

Εξέταση Βιοχημείας ΙΙ

Όσοι φοιτητές/τριες επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εξέταση της Βιοχημείας ΙΙ παρακαλούνται να το δηλώσουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θέμα email: Βιοχημεία ΙΙ, ονοματεπώνυμο και Α.Μ. φοιτητή/τριας) μέχρι και την Παρασκευή 13.09.19.

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 12:31

Εξέταση Βιοχημείας Ι

Όσοι φοιτητές/τριες επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εξέταση της Βιοχημείας Ι παρακαλούνται να το δηλώσουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θέμα email: Βιοχημεία Ι, ονοματεπώνυμο και Α.Μ. φοιτητή/τριας) μέχρι και την Παρασκευή 13.09.19.

To Training School on Biomarker Discovery and Validation θα πραγματοποιηθεί στις 23-27 Σεπτεμβρίου 2019 στις Σπέτσες και απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και μεταδιδάκτορες/ερευνητές. 

Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

Καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής: 19 Ιουλίου 2019

Οι διαλέξεις Βιοχημείας ΙΙ της επόμενης εβδομάδας (7/5 και 8/5) αναβάλλονται. Θα βγει νέα ανακοίνωση για την αναπλήρωσή τους.