Άννα Λαγαρία

Οι εξετάσεις των μαθημάτων επιλογής Θαλάσσια Βιολογία και Λιμνολογία θα γίνουν διαδικτυακά με χρήση MS-Teams και e-course. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, καλούνται να το δηλώσουν στη διδάσκουσα (Λαγαρία, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) μέχρι και την Πέμπτη 27/8.

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 14:21

Δήλωση για την εξέταση 'Θαλάσσια Βιολογία'

Η συμμετοχή των φοιτητών στην εξέταση της ΄Θαλάσσιας Βιολογίας' του Σεπτέμβρη 2019 ,πρέπει να δηλωθεί με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) μέχρι 5/9

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 14:15

Δήλωση για την εξέταση 'Θαλάσσια Βιολογία'

Για την συμμετοχή στην εξέταση της 'Θαλάσσιας Βιολογίας΄ του Σεπτέμβρη 2019 πρέπει να γίνει δήλωση με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) μέχρι 5/9.

Το μάθημα των υδρόβιων μικροοργανισμών δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Αυριο, εκτός απροόπτου, θα γίνει κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα.