Μαριάνθη Σωτηροπούλου

Την Τετάρτη, 14.10.2020 και ώρα 13.00-15.00, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα διαδικτυακά, λόγω της παρούσας δύσκολης συγκυρίας στην πόλη μας. 

Παρακαλούμε όπως συνδεθείτε, σύμφωνα με τους κωδικούς που σας έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Πληροφορίες: Αντωνίου Αικατερίνη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                      Σωτηροπούλου Μαριάνθη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε συμμετοχή στο μάθημα "Εξαρτησιογόνες ουσίες", λαμβάνοντας υπ όψιν το μέγιστο όριο συμμετεχόντων, που είναι 25 φοιτητές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό του μαθήματος sj37yvs στο msteams (κανάλι: Εξαρτησιογόνες ουσίες 2020-21 ΒΕΤ). Το εναρκτήριο μάθημα θα πραγματοποιηθεί στις 14.10.2020 και ώρα 13.00 στην αίθουσα διδασκαλίας  8 του Ιατρικού τμήματος.

Λαμβάνοντας υπ όψιν την απόφαση του τμήματος για εξ αποστάσεως εξετάσεις, το μάθημα " Εξαρτησιογόνες Ουσίες", θα εξεταστεί προφορικά εξ αποστάσεως, στις 9.9.2020 και ώρα 13.00 . Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Το μάθημα επιλογής "Βιοχημική Φαρμακολογία και Τοξικολογία", θα ξεκινήσει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και θα γίνεται κάθε Τετάρτη 15.00-18.00 στις αίθουσες του νέου κτιρίου του ΒΕΤ.

Tο μάθημα «Εξαρτησιογόνες Ουσίες» της Πέμπτης, 12 Δεκεμβρίου, αναβάλλεται λόγω ασθενείας και θα αναπληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου. 

Το μάθημα "Εξαρτησιογόνες ουσίες" θα ξεκινήσει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 και θα γίνεται κάθε Πέμπτη, 1-3μμ, στην αίθουσα Γ του νέου κτιρίου του τμήματος ΒΕΤ.

Οι διδάσκουσες

Κ.Αντωνίου, Μ.Σωτηροπούλου

Σελίδα 1 από 2