Δήμητρα Παπαευθυμίου

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην εξέταση για το μάθημα Ανατομία και μορφολογία φυτών στις 26/1/2021 (σύμφωνα με το πρόγραμμα), πρέπει να το δηλώσουν στη σελίδα του μαθήματος στο ecourse έως την 20/1/2021. Επίσης στη σελίδα, θα βρείτε και αναλυτικές οδηγίες για την εξέταση.

Καλη χρονιά και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας!

Όλες οι ανακοινώσεις που αφορούν τη διεξαγωγή των εξετάσεων για τα μαθήματα Ανατομία και Μορφολογία Φυτών & Φυσιολογία Φυτών, θα αναρτώνται αποκλειστικά στις αντίστοιχες σελίδες των μαθημάτων στο ecourse, όπου θα πρέπει να ανατρέχουν όσοι φοιτητές/φοιτήτριες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Καλή συνέχεια σε όλους! 

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, η προγραμματισμένη διάλεξη θα γίνει μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή 9:00-10:00 το πρωί, μετά από αίτημα του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος ΒΕΤ.

Η αναπλήρωση της εργαστηριακής άσκησης της ομάδας 3, θα γίνει την Παρασκευή 22/11, όπως έχει συμφωνηθεί, αλλά με ώρα έναρξης τις 9:30 το πρωί, δηλαδή μισή ώρα νωρίτερα.

Οι εργαστηριακές ασκήσεις ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με το πρόγραμμα,

συνεπώς τη Δευτέρα 7/10 θα ξεκινήσει η ομάδα 4 και την Τρίτη 8/10 η ομάδα 2. 

Οι εργαστηριακές ομάδες των φοιτητών έχουν αναρτηθεί στο ecourse στη σελίδα του μαθήματος.

Οι φοιτητές που δεν παρεβρέθησαν στην εισαγωγική διάλεξη της Τρίτης 1/10, θα πρέπει να παραλάβουν τον εργαστηριακό τους οδηγό τουλάχιστον 1-2 μέρες πριν την πρώτη εργαστηριακή τους άσκηση και να προετοιμαστούν. Μπορούν να τους παραλάβουν πρωϊνές ώρες απο το γραφείο της κας Μελά που βρίσκεται εντός του Εργαστηρίου Βοτανικής στο ισόγειο του νέου κτιρίου ΒΕΤ. 

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 9:30 θα γίνει εισαγωγικό μάθημα και κατανομή εργαστηριακών οδηγών στους φοιτητές του 2ου έτους για το μάθημα Ανατομία & Μορφολογία Φυτών, στο νέο κτίριο ΒΕΤ στην αίθουσα Γ, όπου θα πραγματοποιούνται και οι διαλέξεις.

Η παρουσία των φοιτητών είναι απαραίτητη.

Οι εργαστηριακές ασκήσεις θα ξεκινήσουν κανονικά τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 19:25

Εγγραφή φοιτητολόγιο ΑΜ 1929 και ΑΜ 1837

Παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τη Δευτέρα με τη γραμματεία ώστε να γίνει εγγραφή τους στο φοιτητολόγιο και να καταχωρηθούν οι βαθμοί τους,

Για το μάθημα Φυσιολογίας Φυτών, η φοιτήτρια με ΑΜ 1929

Για το μάθημα Ανατομίας & Μορφολογίας Φυτών η φοιτήτρια με ΑΜ 1837

Οι τελικοί βαθμοί των προβιβαστέων φοιτητών θα οριστικοποιηθούν σύντομα την επόμενη εβδομάδα, οπότε και δεν θα είναι δυνατή η ενημέρωση του φοιτητολογίου για τα μαθήματα του Εργαστηρίου Βοτανικής.

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 22:54

Αποτελέσματα εξέτασης Φυσιολογίας Φυτών

Οι βαθμοί της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2019 για το μάθημα Φυσιολογία Φυτών έχουν αναρτηθεί στο ecourse.

Οι τελικοί βαθμοί των προβιβαστέων θα αναρτηθούν στο Cronos μέχρι την Πέμπτη 19/9/2019.

Οι βαθμοί της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2019 για το μάθημα Ανατομία & Μορφολογία Φυτών έχουν αναρτηθεί στο ecourse.

Οι τελικοί βαθμοί των προβιβαστέων θα αναρτηθούν στο Cronos μέχρι την Πέμπτη 19/9/2019.

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 16:31

Βαθμολογία Φυσιολογίας Φυτών

Οι βαθμοί της γραπτής εξέτασης του μαθήματος έχουν αναρτηθεί στο ecourse.

Οι τελικοί βαθμοί θα αναρτηθούν στο cronos την Πέμπτη (18/7).

Καλό καλοκαίρι!

Σελίδα 1 από 6