Ιωάννη Σαΐνη

Την Πέμπτη 17/3 και ώρα 12:00, ο κος Θωμάς Κούρτης θα παρουσιάσει τη διπλωματική του με τίτλο "Κυανοβακτήρια στις λιμνοθάλασσες του Αμβρακικού". Όποια/ος θέλει να παρακολουθήσει την παρουσίαση, μπορεί να συνδεθεί στο Google meet ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://meet.google.com/dqa-pbie-zcv

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 13:59

Έναρξη Μαθημάτων Μικροβιολογίας

Τα μαθήματα Μικροβιολογίας θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1/3 σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η Διπλωματική Εργασία του κου Ιωάννη Τσαγκαρούλια με τίτλο "ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΗΝΕΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ" θα παρουσιασθεί την Τρίτη 6/7 και ώρα 11:00π.μ.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει την παρουσίαση μπορεί να ζητήσει το link με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 11:03

Εξετάσεις Μικροβιολογίας

Παρακαλούνται οι φοιτητές που πρόκειται να εξετασθούν στη Μικροβιολογία, να μπουν στο ecourse όπου και θα βρούν τον κωδικό για την εγγραφή τους στο MS teams.

ΓΣ

Τη Δευτέρα 6/7 και ώρα 12.30  ο κύριος Χρήστος Κοκμοτός θα παρουσιάσει τη πτυχιακή του εργασία με τίτλο: Έλεγχος της ύπαρξης τοξικών ειδών κυανοβακτηρίων στις λίμνες Μικρή Π΄ρεσπα, Μεγάλη Πρέσπα, Καστοριάς και Οχρίδας, με χρήση μοριακών τεχνικών.

Επειδή η παρουσίαση θα γίνει διαδικτυακά, όποιος θέλει να την παρακολουθήσει, να στείλει email στη διέυθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 19:59

Μικροβιολογία

To Εργαστήριο Μικροβιολογίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (10/4) κανονικά. Το link θα αναρτηθεί στο ecourse λίγο πριν τις 10:00 π.μ. Οι διαφάνειες (ppt) και η εισαγωγή ( text) έχουν αναρτηθεί. Τα σχετικά videos θα αναρτηθούν μετά το πέρας του Εργαστηρίου.

Tη Μεγάλη Δευτέρα, στις 11:00 π.μ, θα γίνει το μάθημα Μικροβιολογίας. Το σχετικό link θα σταλεί στο ecourse λίγο πριν την έναρξη του μαθήματος. Διαφάνειες, και videos έχουν αναρτηθεί. Να τα δείτε όλα πριν τη Μ. Δευτέρα.

Και να προσέχετε!!

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 20:15

Μικροβιολογία

Την Πέμπτη 2 Απριλίου και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί το τρίτο διαδικτυακό μάθημα μέσω του Google Meet. Το link σύνδεσης θα αναρτηθεί στις 11.55 της ίδιας ημέρας σε ανακοίνωση στο e course.

Καλό είναι να συνδεθείτε  μέσω του λογαριασμό email του Πανεπιστημίου ή μέσω gmail, ώστε να μην αναγκάζομαι να κάνω αποδοχή και δημιουργούνται καθυστερήσεις. Επίσης καλό είναι κατά τη σύνδεση να έχετε κλειστές τις κάμερες και τα μικρόφωνα ώστε να μην μειώνεται η ταχύτητα του συστήματος. Διαβάστε προσεκτικά προηγούμενη ανακοίνωση του κ. Α. Δευτεραίου.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 20:48

Μικροβιολογία

Την Τρίτη 31/3 και ώρα 10.00 θα πραγματοποιηθεί το διαδικτυακό μάθημα μέσω του Google Meet. Το link σύνδεσης θα αναρτηθεί στις 9.55 της ίδιας ημέρας σε ανακοίνωση στο e course. Καλό είναι να συνδεθείτε  μέσω του λογαριασμό email του Πανεπιστημίου ή μέσω gmail. ώστε να μην αναγκάζομαι να κάνω αποδοχή και δημιουργούνται καθυστερήσεις. Επίσης καλό είναι κατά τη σύνδεση να έχετε κλειστές τις κάμερες και τα μικρόφωνα ώστε να μην μειώνεται η ταχύτητα του συστήματος. Διαβάστε προσεκτικά προηγούμενη ανακοίνωση του κ. Α. Δευτεραίου.

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 12:19

Μικροβιολογία

Στο e-course θα βρείτε φάκελλο με τίτλο "Μαθήματα-διαφάνειες΄΄ όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι διαφάνειες με επεξηγήσεις, του Κεφαλαίου ΄΄Δομή και λειτουργία προκαρυωτικού κυττάρου".

Μελετήστε τις προσεκτικά.

Να ανοίγετε καθημερινά το e-course, καθώς θα προσθέτω τακτικά νέο υλικό.

Να προσέχετε!!

ΓΣ

 

Τη διπλωματική της εργασία με τίτλο "Διερεύνηση της ανθεκτικότητας βακτηριακών στελεχών της Λίμνης Παμβώτιδας σε αντιβιοτικά και βαρέα μέταλλα¨'  θα υποστηρίξει δημόσια η κα Δαύρη Αθηνά, στις 5/3/20020 και ώρα 11.30 πμ στην αίθουσα σεμιναρίων της Βιοτράπεζας Καρκίνου (Παλαιά Βιβλιοθήκη Ιατρικής Σχολής).

 

Σαϊνης Γιάννης

Σελίδα 1 από 3