Κωνσταντίνο Σωτηρόπουλο

Τη Δευτέρα 7/10/2019 και ώρα 12.00, ο φοιτητής του ΤΒΕΤ κ. Δημήτρης Πυλαρινός θα παρουσιάσει στην αίθουσα Α τη διπλωματική του εργασία, με τίτλο: "ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ NYCTICEBUS PYGMAEUS".

Καλούνται όσοι φοιτητές προτίθενται να παρακολουθήσουν το μάθημα, να προσέλθουν σε συνάντηση ενημέρωσης την Τετάρτη 2/10 και ώρα 15.00 στην αίθουσα Α.

Καλούνται όσοι δικαιούνται και επιθυμούν να εξεταστούν στην Εξελικτική Βιολογία την Παρασκευή 20/9/2019, να το δηλώσουν στην  ηλεκτρονικη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως την Πέμπτη 19/9, ώστε να ετοιμαστεί ο απαραίτητος αριθμός γραπτών.

Ως τίτλο/θέμα του μηνύματος αναγράψτε όνομα και Α.Μ. (ένα όνομα ανά μήνυμα).
Υπενθυμίζεται πως όσοι ΔΕΝ έχουν δηλώσει το μάθημα στο cronos ΔΕΝ θα γίνουν δεκτοί στην εξέταση.
Μπορείτε να έχετε μαζί σας φορητές αριθμομηχανές καθώς η χρήση κινητών τηλεφώνων για αριθμητικές πράξεις απαγορεύεται.

Την Τετάρτη 10/7/2019 και ώρα 14.00, η φοιτήτρια του ΤΒΕΤ κ. Νίκη Χονδρέλλη θα παρουσιάσει στην αίθουσα Α τη διπλωματική της εργασία, με τίτλο: "Acclimation and adaptation of seaweeds in a rapidly changing environment: a population genomic approach".

Την Πέμπτη 4/7/2018 και ώρα 13.00, η φοιτήτρια του ΤΒΕΤ κ. Μαρία Κερογλίδου θα παρουσιάσει στην αίθουσα Α τη διπλωματική της εργασία, με τίτλο: "ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΒΙΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΒΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑ (Triturus macedonicus) ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ".

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Οικολογίας και Εξελικτικής Βιολογίας (νέο κτήριο ΤΒΕΤ) σύμφωνα με το πρόγραμμα (Πέμπτη 20/6, 15.00-18.00).
Όσοι δικαιούνται και επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να το δηλώσουν στο email του διδάσκοντα έως την Τετάρτη 19/6, ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν μαζί τους προσωπικούς τους υπολογιστές με εγκατεστημένα τα προγράμματα που χρησιμοποιήθηκαν στις ασκήσεις του μαθήματος.
Υπενθυμίζεται πως όσοι δεν έχουν παραδώσει όλες τις εργαστηριακές αναφορές, δεν έχουν αναπληρώσει τις ασκήσεις που χρωστούν ή δεν έχουν δηλώσει το μάθημα στο cronos, δεν θα γίνουν δεκτοί στην εξέταση.

Καλούνται όσοι δικαιούνται και επιθυμούν να εξεταστούν στην Εξελικτική Βιολογία την Παρασκευή 21/6/2019, να το δηλώσουν στην  ηλεκτρονικη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως τη Τετάρτη 19/6, ώστε να ετοιμαστεί ο απαραίτητος αριθμός γραπτών.

Ως τίτλο/θέμα του μηνύματος αναγράψτε όνομα και Α.Μ. (ένα όνομα ανά μήνυμα).
Υπενθυμίζεται πως όσοι ΔΕΝ έχουν δηλώσει το μάθημα στο cronos ΔΕΝ θα γίνουν δεκτοί στην εξέταση.
Μπορείτε να έχετε μαζί σας φορητές αριθμομηχανές καθώς η χρήση κινητών τηλεφώνων για αριθμητικές πράξεις απαγορεύεται.

Η αυριανή (18/4/2019) διάλεξη του μαθήματος αναβάλλεται λόγω προγραμματισμένης απουσίας του διδάσκοντα για ερευνητικούς λόγους.

Σελίδα 1 από 12