Πέτρο Μαραγκό

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 14:17

Μήνυμα προς τους φοιτητές του Τμήματος

Αγαπητοί φοιτητές,

δεδομένου ότι το εξάμηνο οδεύει προς τη λήξη του, μπορούμε να βγάλουμε το ασφαλές συμπέρασμα ότι η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στο Τμήμα μας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αυτό οφείλεται κυρίως στην υποδειγματική υπευθυνότητα που δείξατε, οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του Τμήματος, σε ότι αφορά τον εμβολιασμό σας και την τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλου του προσωπικού του Τμήματος ΒΕΤ.

Δυστυχώς όμως η πανδημία είναι ακόμα εδώ. Επιπλέον, με τη νέα χρονιά, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που φέρνει το στέλεχος Ο του κορονοϊού. Όπως δείχνουν τα πρώτα επιδημιολογικά δεδομένα, η νόσος Covid-19 θα είναι πλέον πιο μεταδοτική. Επίσης, θα απαιτείται τρίτη, αναμνηστική, δόση εμβολιασμού για τον περιορισμό της διασποράς και της νόσησης. Κατά συνέπεια, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να διαταραχθεί τόσο η εξεταστική περίοδος του Χειμερινού εξαμήνου, με νοσούντες φοιτητές να μην μπορούν να προσέλθουν στις αίθουσες εξετάσεων, όσο και η πορεία του Εαρινού εξαμήνου. Η μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ενδεχόμενα είναι να εμβολιαστούμε με την αναμνηστική δόση του εμβολίου, αμέσως μόλις μας το επιτρέψει η ψηφιακή πλατφόρμα εμβολιασμού, 3 μήνες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου ή δύο μήνες μετά την πρώτη δόση του μονοδοσικού εμβολίου.

Αν φοιτητές και προσωπικό εμβολιαστούμε και παράλληλα συνεχίσουμε να τηρούμε βασικά υγειονομικά μέτρα, τόσο στους χώρους του Πανεπιστημίου, όσο και στην προσωπική μας ζωή, θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την ακαδημαϊκή χρονιά χωρίς προβλήματα και αναταράξεις.

Εύχομαι χαρούμενες γιορτές σε όλους!

Πέτρος Μαραγκός

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 11:37

Έναρξη Μαθήματος Κυτταρικής Βιολογίας

Οι διαλέξεις του μαθήματος θα ξεκινήσουν την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου

Μόνο για την Τετάρτη 30/10/2019, οι εργαστηριακές ασκήσεις θα ξεκινήσουν 2.45 και 5.45.

Οι φοιτητές του 2ου έτους που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα τα εργαστηριακά εργαλεία για τις ασκήσεις των μαθημάτων Ανατομία Φυτών και Ζωολογία, ΔΕΝ χρειάζεται να τα προμηθευτούν.

Μετά από σημερινή εξέταση του υπολοίπου του Ετήσιου Τακτικού Προϋπολογισμού του Τμήματος προκύπτει ποσό που το Τμήμα θα διαθέσει για την προμήθεια των εργαστηριακών εργαλείων.

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 10:23

Έναρξη μαθήματος Αναπτυξιακής Βιολογίας

Οι διαλέξεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 9.00.

Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 13:38

Μάθημα Κυτταρικής Βιολογίας

Το μάθημα Κυτταρικής Βιολογίας την Τρίτη 7/5/2019, 10.00-11.00 αναβάλλεται λόγω ακαδημαϊκής υποχρέωσης του διδάσκοντα.

Η εργαστηριακή άσκηση της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

 

 

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:22

Μάθημα Κυτταρικής Βιολογίας

Τη Δευτέρα 8/4/2019, 12.00-13.00 θα πραγματοποιηθεί μάθημα Κυτταρικής Βιολογίας στην αίθουσα Γ.

Η θεωρία της 2ης Εργαστηριακής Άσκησης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/3/2019. 3.00-5.00, στην αίθουσα Δ του υπογείου του Κτηρίου ΒΕΤ.

Άλλαξε η ώρα λόγω υποχρεώσεων του διδάσκοντα.

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 21:48

Μάθημα Αναπαραγωγικής Βιολογίας

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Μάθημα Αναπαραγωγικής Βιολογίας να παρεβρεθούν στις διαλέξεις της Παρασκευής 15 Μαρτίου για να δηλώσουν συμμετοχή στο μάθημα.

Υπενθυμίζουμε πως φοιτητές με βαθμό στην Αναπτυξιακή Βιολογία μικρότερο του 6 θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο εφόσον δεν καλυφθούν οι 30 θέσεις.

Ευχαριστώ.

Σελίδα 1 από 3