Αικατερίνη Ράδου

Ανακοινώνουμε ότι η ορκωμοσία των τελειόφοιτων του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τρίτη, 07 Δεκέμβριου 2021 και ώρα 13:30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων "Γ. Μυλωνάς" (πάνω από το φοιτητικό εστιατόριο), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 61910 (ΦΕΚ 4674/Β/8-10-2021).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΕπισημαίνουμε ότι για κάθε τελειόφοιτο που θα λάβει μέρος στην τελετή ορκωμοσίας επιτρέπεται η προσέλευσηστην αίθουσα έως ΔΥΟ (2) ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. Οι τελειόφοιτοι ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν  υποχρεωτικά τα ονόματα των επισκεπτών τους έως και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 !!!!!!

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebUJYzC9Ui8IXKgBY9RP3k_9EsSZReZtXy83eLoWjxL2jJEA/viewform

 

Η είσοδος στην αίθουσα τελετών πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας:

  • είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού (μετά τη συμπλήρωση 14 ημερών από τη δεύτερη δόση ή τη μοναδική δόση),
  • είτε πιστοποιητικού νόσησηςπου εκδίδεται 30 ημέρες από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν ,
  • είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με την μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 έως 72 ώρες ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (RapidTest) έως 48 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής.
  • Κατ' εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας 4 έως 11 ετών, κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) έως 24 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής.
  • Επισκέπτες που ΔΕΝ πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ θα εισέλθουν στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς».
  • Η χρήση προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Σημειώνεται ότι το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και τα λοιπά έγγραφα θα υπογραφούν από τους τελειόφοιτους στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς» την ημέρα της ορκωμοσίας.

 Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr/files/Dianomi_Xeimerinou_2021-22.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022. Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021.

Επισημαίνεται ότι μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας δεν θα είναι δυνατό να υποβληθεί καμία νέα δήλωση ή να τροποποιηθεί κάποια ήδη υποβληθείσα.

Υπενθυμίζουμε στους φοιτητές, ότι δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη Δήλωση Μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).

Επισήμανση:

  • Για τις δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2021-2022 θα βγει νεότερη ανακοίνωση.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Παρακαλούμε δείτε το συνημμένο αρχείο που αφορά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας των μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-2022. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα!!!

 

Επίσης να παρακολουθείτε τακτικά τις ανακοινώσεις των διδασκόντων στο ecourse αναφορικά με τα μαθήματα αυτών.

 

Σε περίπτωση αλλαγής του εβδομαδιαίου προγράμματος διδασκαλίας θα γίνει νέα ανάρτηση. Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τακτικά το site του Τμήματος μας.

Παρακαλούμε δείτε το συννημένο αρχείο.

Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα αρχεία που αφορούν την προκήρυξη του ΠΜΣ “Χημική και Βιομοριακή Μηχανική” του Τμ Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ για το ακαδ. έτος 2021-2022.

Παρακαλούμε δείτε τα συννημέα αρχέια που αφορούν την παρουσίαση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. που θα λάβει χώρα σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 και ώρες 13:00-17:00,