Αικατερίνη Ράδου

Καλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες που δημιουργήσαν ή πρόκειται να δημιουργήσουν  τον ιδρυματικό τους λογαριασμό. Ο ιδρυματικός λογαριασμός φοιτητή είναι απαραίτητος για την πρόσβαση στις ιδρυματικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες όπως το φοιτητολόγιο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η ακαδημαϊκή ταυτότητα, το σύστημα Εύδοξος, κ.α.
 
Η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού γίνεται μέσω της υπηρεσίας Ενεργοποίησης Ηλεκτρονικού Λογαριασμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (https://uregister.uoi.gr/) μία και μοναδική φορά. (βλ. συνημμένο αρχείο)
Μετά τη δημιουργία και ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού μπορούν να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών κτλ στο classweb επιλέγοντας το πιστοποιητικό που επιθυμούν να λάβουν και στέλνουν το σχετικό αίτημα στη Γραμματεία.

Παρακαλούμε δείτε τα συννημένα αρχεια εγγραφής εισαγομένων Ελλήνων εξωτερικού. 

Η προθεσμία παρουσίασης των Διπλωματικών Εργασιών θα πραγματοποιηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2022 !!!!

Παρακαλούμε δείτε το συνημμένο αρχείο που φορά την παρουσίαση των Διπλωματικών Εργασιών.

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 08:05

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΟΥ

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον κύκλο των προπτυχιακών μαθημάτων που απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου, να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από τις 3 Οκτωβρίου 2022 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2022, προκειμένου να συμμετέχουν στην επόμενη ορκωμοσία.

Οι φοιτητές καλούνται να αποστείλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Έντυπο Αίτησης Πτυχίου/Διπλώματος και Υπεύθυνη Δήλωση για Συμμετοχή σε Τελετή Ορκωμοσίας (επισυνάπτεται)
  2. Έντυπο Δήλωσης Ενημέρωσης Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων (επισυνάπτεται)
  3. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Επίσης, οι παραπάνω φοιτητές υποχρεούνται να τακτοποιήσουν πιθανές εκκρεμότητές τους με την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, καθώς και με τις Φοιτητικές Κατοικίες.

Επισημαίνουμε ότι τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν από τον πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο λογαριασμό τους, και στην Αίτησή τους θα πρέπει να αναγράφουν και το προσωπικό τους e-mail, καθώς ο ιδρυματικός λογαριασμός τους θα απενεργοποιηθεί μόλις ανακηρυχθούν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε αποστείλετε e-mail  grambet2@uoi.gr

Η Μονάδα Προσβασιμότητας και Κοινωνικής Στήριξης Φοιτητών είναι έτοιμη να δεχτεί όσους και όσες στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς βρίσκονται αντιμέτωποι με μία δυσκολία τους που καθιστά δυσχερή την πρόσβασή τους στο Πανεπιστήμιο και στην ακαδημαϊκή διαδικασία και ζωή. Φοιτητές και φοιτήτριες των οποίων η προσπάθεια για την πρόοδο των σπουδών τους παρακωλύεται, είτε για λόγους αναπηρίας ή ασθένειας, είτε για κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα είναι ευπρόσδεκτοι στη Μονάδα Προσβασιμότητας.

Το έργο μας πέραν της ολοκληρωμένης καταγραφής, είναι η διεξοδική ενασχόληση και η εξέταση εφικτών λύσεων κατά περίπτωση με τεχνική υποστήριξη κάνοντας χρήση των διαθέσιμων εκπαιδευτικών εργαλείων στη Μονάδα Προσβασιμότητας, είτε με ανάληψη των απαραίτητων μεσολαβητικών ενεργειών.

Για εγγραφές στην υπηρεσία μας: https://socialsupport.unit.uoi.gr/reqform/

Μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία μας στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (πάνω από το κυλικείο), είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Τα στοιχεία μας μαζί με πληροφορίες για την υπηρεσία μας είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας https://socialsupport.unit.uoi.gr/

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 13:14

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ 2022 – 2023

Το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών καλωσορίζει τους Πρωτοετείς φοιτητές του και τους καλεί να παρευρεθούν στην εκδήλωση υποδοχής τους, την Τετάρτη 12/10/2022 και ώρα 10:00 πμ, στην Αίθουσα 2, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, Μεταβατικό Κτίριο (1ος όροφος)

Από την Γραμματεία τΒΕΤ

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 10:29

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 2022-2023

Παρακαλούμε δείτε το συννημένο αρχέιο. 

Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε ότι η Προκήρυξη για τη Μακροχρόνια Κινητικότητα φοιτητών με σκοπό τις Σπουδές ή/και την Πρακτική Άσκηση, θα δημοσιευθεί στις 29/06/2022 (και ώρα 10.00) έως τις 08/07/2022 (και ώρα 17.00).

Η Προκήρυξη, οι Γενικοί Όροι και Κανόνες καθώς και όλες οι συμπληρωματικές πληροφορίες, θα δημοσιευθούν στον σύνδεσμο
https://piro.uoi.gr/erasmus/22/hrisima-eggrafahttps://piro.uoi.gr/erasmus/22/hrisima-eggrafa

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Προκήρυξη θα προβλέπει κινητικότητες από 2 έως 6 μήνες με χρηματοδότηση,

για Πρακτική Άσκηση από 01/10/2022 έως 31/10/2024 και
για Σπουδές: εαρινό εξάμ. 2022/23, χειμερινό εξάμ. 2023/24, εαρινό εξάμηνο 2023/24

  • Η υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας θα είναι ηλεκτρονική (οι σύνδεσμοι θα ανακοινωθούν με τη δημοσίευση της Προκήρυξης).

Με εκτίμηση,
Εκ της Διευθύνσεως Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων

(Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Δείτε τα συννημένα αρχεία που αφορούν την υλοποίηση διαδικτυακών Ομαδικών Εργαστηρίων πληροφόρησης & Συμβουλευτικής, προς ενημέρωση των φοιτητών και των αποφοίτων.

Παρακαλούμε δείτε το συννημένο αρχείο.

Σελίδα 1 από 2