Βασίλη Δουρή

Οι ενδιαφερόμενοι/ες να εκπονήσουν διπλωματική εργασία στο εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας (υπεύθυνος: Επ. Καθηγητής Β. Δουρής) παρακαλούνται να διαβάσουν την ανακοίνωση που επισυνάπτεται.

Ενόψει του ιδιαίτερα πιθανού ενδεχομένου (δεδομένης της επιδημιολογικής κατάστασης) οι εξετάσεις του μαθήματος "Μοριακή Βιολογία" να πραγματοποιηθούν εν τέλει εξ' αποστάσεως, οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να εγγραφούν ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ στο e-course του μαθήματος.

Τις εξετάσεις θα πραγματοποιήσει ο Επίκουρος Καθηγητής Β. Δουρής, με βάση την ύλη που διδάχθηκε από τον κ. Χατζηλουκά.το ακαδημαϊκό έτος 2019-20. 

Λεπτομερείς ανακοινώσεις για τη διαδικασία των εξετάσεων θα αναρτηθούν στο e-course τις επόμενες μέρες.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης της 15/7/2020 έχουν αναρτηθεί στο e-course του μαθήματος.

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 13:54

Εξετάσεις Γενετικής Μηχανικής

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα "Γενετική Μηχανική" την Τετάρτη 15/7/2020, να εγγραφούν στην ομάδα «Γενετική Μηχανική» στο MS Teams (κωδικός ομάδας: nwe27oo) το αργότερο έως το πρωί της Τετάρτης 15/7/2020 και ώρα 9.00 πμ. Για να γίνουν δεκτοί στην εξέταση οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν εγγραφεί εγκαίρως (μετά τη λήξη της προθεσμίας ο κωδικός εγγραφής ενδέχεται να αλλάξει).

Για να πιστοποιηθείτε στη χρήση της εφαρμογής MS Teams θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ιδρυματικό σας email (bl0****@uoi.gr).

Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία προφορικής εξέτασης θα βρείτε στο σύνδεσμο https://www.uoi.gr/wp-content/uploads/2020/06/f3-odigies_proforikes_ejetaseis_gia_foithtes.pdf

 

Εκ των διδασκόντων

Μετά από συνεννόηση μεταξύ των διδασκόντων για αποφυγή επικαλύψεων στο ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας του 4ου έτους τις Πέμπτες και Παρασκευές, αναδιαμορφώνονται οι ώρες τριών μαθημάτων ως εξής:

 

Πέμπτη

11 πμ -12 μμ  Γενετική Μηχανική

12 μμ - 3 μμ   Βιολογία του Καρκίνου

 

Παρασκευή

2 μμ - 4 μμ  Γενετική Μηχανική

4 μμ - 7 μμ  Κόσμος του RNA

 

Οι ώρες αυτές θα ισχύουν στο εξής (αν υπάρξει θέμα με άλλο μάθημα θα βγει αντίστοιχη ανακοίνωση)

 

Βασίλης Δουρής

Ανδρομάχη Λαμπριιανίδου

 

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 12:18

Γενετική Μηχανική

Την εβδομάδα αμέσως μετά το Πάσχα (Πέμπτη 23/4 και Παρασκευή 24/4) θα πραγματοποιηθούν κανονικά διαλέξεις του μαθήματος "Γενετική Μηχανική", ξεκινώντας κάπως πρωθύστερα με την ύλη του 3ου κεφαλαίου, με διδάσκοντα σε αυτή τη φάση τον κ. Δουρή. ΟΙ διαλέξεις των δύο πρώτων κεφαλαίων από τον κ. Χατζηλουκά θα πραγματοποιηθούν μόλις το επιτρέψουν τα τεχνολογικά δεδομένα.

Υπάρχει πρόθεση οι διαλέξεις του κ. Δουρή να γίνουν διαδραστικά μέσω της πλατφόρμας Google Meet. Αφού γίνουν κάποιες δοκιμές, οι σχετικοί σύνδεσμοι θα κοινοποιούνται στο ecourse του μαθήματος.

Λόγω της ιδαιτερότητας της κατάστασης οι ανάγκες της διδασκαλίας θα πρέπει να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε και τους περιορισμούς που αυτή συνεπάγεται. Ευελπιστώ στη μέγιστη συνεργασία με τους φοιτητές που έχουν επιλέξει το μάθημα - θα προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε ευέλικτοι, και πάνω από όλα δημιουργικοί.

Παρακαλώ ελέγχετε για νεώτερες ανακοινώσεις στο ecourse.

Καλό Πάσχα.

 

Βασίλης Δουρής, εξ μέρους των διδακόντων.