Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 18:58

Μάθημα επιλογής Ενζυμική Βιοτεχνολογία και Νανοβιοτεχνολογία

Προστέθηκε από τον 

Οι φοιτητές του 4ου έτους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν κατά το Ακαδ. έτος 2022-23 τα μαθήματα επιλογής:

ENZYMIKH BIOTEXNOΛΟΓΙΑ και ΝΑΝΟΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (θεωρία)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ENZYMIKHΣ BIOTEXNOΛΟΓΙΑΣ και ΝΑΝΟΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
θα πρέπει να το δηλώσουν αποστέλλοντας e-mail (έως 3/10) στον καθηγ. Χ Σταμάτη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Στο μήνυμα που θα στείλετε θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα & ο ΑΜ σας, αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και τα 2 μαθήματα καθώς και εάν έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς το μάθημα της Βιοχημείας Ι ή/και της Βιοτεχνολογίας (θεωρία ή και εργαστήριο)

Σημειώνεται ότι το κάθε μάθημα αντιστοιχεί σε 4 ECTS. Συνιστάται οι φοιτητές να παρακολουθήσουν και τα δύο μαθήματα μαζί, καθώς αποτελούν εκπαιδευτική ενότητα. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί κάποιος φοιτητής να παρακολουθήσει μόνο το μάθημα Εργαστήριο Ενζυμικής Βιοτεχνολογίας και Νανοβιοτεχνολογίας χωρίς να παρακολουθήσει και το μάθημα που αφορά στη θεωρία.

H ηλεκτρονική δήλωση του μαθήματος θα γίνει αργότερα μετά από συνεννόηση με τον διδάσκοντα. Διευκρινίζεται ότι για το μάθημα της θεωρίας δεν υπάρχει μέγιστος αριθμός φοιτητών που μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα Αντίθετα, στο εργαστηριακό μάθημα ο μέγιστος αριθμός φοιτητών που μπορούν να γίνουν δεκτοί είναι 36. Θα γίνουν δεκτοί κατά προτεραιότητα οι φοιτητές που μετά και την εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την εξέταση είτε στο μάθημα Βιοχημεία Ι είτε και στα μαθήματα της Βιοτεχνολογίας.

Οι φοιτητές παλαιοτέρων ετών που έχουν παρακολουθήσει το μάθημα και εφόσον επιθυμούν να το δηλώσουν θα πρέπει επίσης να το δηλώσουν με e-mail (έως 3/10) στον καθηγ. Χ Σταμάτη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Διαβάστηκε 466 φορές