Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 18:28

ΕΓΓΡΑΦΗ EDUPASS - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-22 Σημαντικό

Προστέθηκε από τον 

Οι προπτυχιακοί φοιτητές οι οποίοι δεν έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα edupass ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εγγραφείτε και να μη δημιουργηθούν προβλήματα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής. Η εγγραφή ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ βάσει της κείμενης νομοθεσίας (άρθρο 4 παρ. 4 του ΦΕΚ4558/Β/2021)

Σύμφωνα με τις οδηγίες, οποίες κοινοποιήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 2293/Ζ1 10.01.2022), σχετικά με τη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού ακαδημαϊκού εξαμήνου στα ΑΕΙ παρ. 2 « ... Όλοι οι φοιτητές που προσέρχονται στο Α.Ε.Ι./Α.Ε.Α. για τη συμμετοχή τους σε γραπτές ή προφορικές εξετάσεις υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση στην πλατφόρμα edupass (https://edupass.gov.gr), εάν δεν έχουν ήδη υποβάλει σχετική δήλωση κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου. ... »

Όσοι φοιτητές αντιμετωπίζετε προβλήματα (πχ μη ύπαρξη ΑΜΚΑ, Κωδικοί TAXISNET κλπ), όπως ενημερωθήκαμε από τον ΕΟΔΥ, θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού σε κάποιο ΚΕΠ ώστε να σας δοθούν προσωρινοί κωδικοί και να μπορείτε να εκτυπώνετε τα rapid test και ότι άλλο χρειάζονται από την πλατφόρμα, όπως η εγγραφή σας στο edupass.

Διαβάστηκε 386 φορές