Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 12:02

Ορκωμοσία τελειόφοιτων του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών Σημαντικό

Προστέθηκε από την 

Ανακοινώνουμε ότι η ορκωμοσία των τελειόφοιτων του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τρίτη, 07 Δεκέμβριου 2021 και ώρα 13:30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων "Γ. Μυλωνάς" (πάνω από το φοιτητικό εστιατόριο), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 61910 (ΦΕΚ 4674/Β/8-10-2021).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΕπισημαίνουμε ότι για κάθε τελειόφοιτο που θα λάβει μέρος στην τελετή ορκωμοσίας επιτρέπεται η προσέλευσηστην αίθουσα έως ΔΥΟ (2) ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. Οι τελειόφοιτοι ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν  υποχρεωτικά τα ονόματα των επισκεπτών τους έως και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 !!!!!!

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebUJYzC9Ui8IXKgBY9RP3k_9EsSZReZtXy83eLoWjxL2jJEA/viewform

 

Η είσοδος στην αίθουσα τελετών πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας:

  • είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού (μετά τη συμπλήρωση 14 ημερών από τη δεύτερη δόση ή τη μοναδική δόση),
  • είτε πιστοποιητικού νόσησηςπου εκδίδεται 30 ημέρες από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν ,
  • είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με την μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 έως 72 ώρες ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (RapidTest) έως 48 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής.
  • Κατ' εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας 4 έως 11 ετών, κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) έως 24 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής.
  • Επισκέπτες που ΔΕΝ πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ θα εισέλθουν στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς».
  • Η χρήση προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Σημειώνεται ότι το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και τα λοιπά έγγραφα θα υπογραφούν από τους τελειόφοιτους στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς» την ημέρα της ορκωμοσίας.

 Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Διαβάστηκε 485 φορές