Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 15:02

Αιτήσεις ορκωμοσίας και ημερομηνία παρουσίασης Δ.Ε. Σημαντικό

Προστέθηκε από την 

Καλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που εκτιμούν πως ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους ή πρόκειται να τις ολοκληρώσουν με την παρουσίαση της Δ.Ε. για τη λήψη πτυχίου κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020/2021, να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά μόνο, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τις 09 Οκτωβρίου 2021 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου2021, προκειμένου να συμμετέχουν στην ορκωμοσία.

Επιπρόσθετα, η ημερομηνία παρουσίασης της Διπλωματικής Εργασίας είναι, αυστηρά, μέχρι

30 Οκτωβρίου 2021 !!!!

Οι φοιτητές καλούνται να αποστείλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1). Έντυπο Αίτησης Πτυχίου/Διπλώματος και Υπεύθυνη Δήλωση για Συμμετοχή σε Τελετή  Ορκωμοσίας (επισυνάπτεται)

2). Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επισημαίνουμε ότι τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν από το Πανεπιστήμιο λογαριασμό τους, και στην Αίτησή τους θα πρέπει να αναγράφουν και το προσωπικό τους e-mail, καθώς ο ιδρυματικός λογαριασμός τους θα απενεργοποιηθεί μόλις ανακηρυχθούν.

Διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση της αίτησης:

Να συμπληρωθούν στην αίτηση οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο και όλα τα ζητούμενα στοιχεία ανεξάρτητα αν κατά τη συμπλήρωση δεν έχουν εξεταστεί ή  βαθμολογηθεί οι υποχρεώσεις που θα αναφέρονται.

Να συμπληρωθεί οπωσδήποτε το μάθημα και η ημερομηνία εξέτασης της εκτιμώμενης ως τελευταίας υποχρέωσης. Ακόμη και αν πρόκειται για την παρουσίαση της Διπλωματικής Εργασίας.

 Παρακαλούνται όσοι φοιτητές έχουν κάνει την Πρακτική Άσκηση του Τμήματος ή συμμετείχαν   στο πρόγραμμα Erasmus, να αναφέρουν την ημερομηνία διεξαγωγής αυτών στο έντυπο της  Αίτηση λήψης πτυχίου.

 

 Η ημέρα και η ώρα της ορκωμοσίας θα κοινοποιηθεί με νέα ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 562 φορές