Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 13:39

Έναρξη Ακαδημαϊκού Έτους 2021/22 - Εμβολιασμός

Προστέθηκε από τον 

Αγαπητοί φοιτητές, η νέα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινάει με σημαντικές προκλήσεις. Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να πραγματοποιηθεί φυσιολογικά η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται η προσπάθεια όλων μας, φοιτητών και διδασκόντων. Η βασικότερη προϋπόθεση για τη φυσιολογική λειτουργία του Τμήματος είναι ο καθολικός εμβολιασμός.

Πέρα από το αυτονόητο της ηθικής / κοινωνικής υποχρέωσής μας να είμαστε εμβολιασμένοι και της σημασίας του εμβολιασμού για την προσωπική και δημόσια υγεία, η εκπαιδευτική λειτουργία δεν θα μπορέσει να επανέλθει πλήρως αν δεν έχουμε όλοι οχυρωθεί μέσω του εμβολιασμού.

Επομένως, για την προστασία σας, την προστασία των οικείων σας, της οικογένειας, των συμφοιτητών και των καθηγητών σας, αλλά και για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία των διαρκών rapid τεστ, των ολοήμερων ελέγχων πιστοποιητικών και της διακοπής λειτουργίας του Τμήματος λόγω κρουσμάτων, σας παρακαλούμε θερμά, όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει, να εμβολιαστείτε όσο γίνεται πιο σύντομα.

Διαβάστηκε 4113 φορές