Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 14:41

Αίτηση συμμετοχής στην "εξ αποστάσεως ορκωμοσία" εαρινού εξαμήνου 2020-21 Σημαντικό

Προστέθηκε από την 

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Β.Ε.Τ. που περάτωσαν (ή θα περατώσουν) τις σπουδές τους στην εξεταστική περίοδο του Εαρινού Εξαμήνου του ακαδ. έτους 2020-2021 να στείλετε στη Γραμματεία του Τμήματος «ηλεκτρονικά» τις  Αιτήσεις - ορκωμοσίας

από 7 Ιουνίου 2021 έως και 25 Ιουνίου 2021

Η υποβολή της αίτησης με τα συνημμένα δικαιολογητικά μπορεί να γίνει Μόνο ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέσω του πανεπιστημιακό email των ενδιαφερομένων με θέμα "Αίτηση πτυχίου-Συμμετοχής σε ορκωμοσία" .

Διευκρινήσεις – συμπλήρωσης της αίτησης:

ü  Να συμπληρωθούν στην αίτηση, οπωσδήποτε, το ονοματεπώνυμο και όλα τα ζητούμενα στοιχεία ανεξάρτητα, αν κατά την συμπλήρωση αυτής δεν έχετε εξεταστεί ή βαθμολογηθεί στα μαθήματα που έχετε δηλώσει στο φοιτητολόγιο συμπεριλαμβανομένου την παρουσίαση της Διπλωματικής Εργασίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αίτηση πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και να αποσταλεί ΜΑΖΙ με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ως αρχείο pdf (σκαναρισμένα) ή αρχείο εικόνας.

Βρείτε συνημμένα την αίτηση -συμμετοχής στην ορκωμοσία1, στην οποία αναγράφονται και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, Διευκρινίσεις για την παρουσίαση της Διπλωματικής Εργασίας2, και το Ερωτηματολόγιο3(αποφοίτων).

  

     Η εξ αποστάσεως ορκωμοσία (μέσω MS Teams) του τΒΕΤ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα  γίνει στις 27 Ιουλίου 2021 ημέρα Τρίτη.  Σε νέα ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για την ακριβή ώρα.

Διαβάστηκε 560 φορές