Μαριάνθη Σωτηροπούλου

Η έναρξη του μαθήματος "Εξαρτησιογόνες ουσίες" θα γίνει την Τετάρτη, 19.10.22 και ώρα 13.00. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη στην αίθουσα 6 του τμήματος Ιατρικής (1ος όροφος).

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε για το μάθημα επιλογής  "Εξαρτησιογόνες Ουσίες"  να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, email, ΑΜ), μέχρι την Πέμπτη 29.9, στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJHgWwIHK4gH3nSdMTffbE6hMJKuxJMbc46H4-OycnYmvAbw/viewform?usp=sf_link

Το όριο των φοιτητών που θα παρακολουθήσουν το μάθημα είναι 35. Η επιλογή θα γίνει με κριτήριο το βαθμό τους στο μάθημα της Βιοχημικής Φαρμακολογίας και Τοξικολογίας. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η λίστα με τους φοιτητές που θα μπορούν να δηλώσουν το μάθημα, όταν θα ανοίξει το σύστημα.

Την Τετάρτη, 14.10.2020 και ώρα 13.00-15.00, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα διαδικτυακά, λόγω της παρούσας δύσκολης συγκυρίας στην πόλη μας. 

Παρακαλούμε όπως συνδεθείτε, σύμφωνα με τους κωδικούς που σας έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Πληροφορίες: Αντωνίου Αικατερίνη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                      Σωτηροπούλου Μαριάνθη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε συμμετοχή στο μάθημα "Εξαρτησιογόνες ουσίες", λαμβάνοντας υπ όψιν το μέγιστο όριο συμμετεχόντων, που είναι 25 φοιτητές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό του μαθήματος sj37yvs στο msteams (κανάλι: Εξαρτησιογόνες ουσίες 2020-21 ΒΕΤ). Το εναρκτήριο μάθημα θα πραγματοποιηθεί στις 14.10.2020 και ώρα 13.00 στην αίθουσα διδασκαλίας  8 του Ιατρικού τμήματος.

Λαμβάνοντας υπ όψιν την απόφαση του τμήματος για εξ αποστάσεως εξετάσεις, το μάθημα " Εξαρτησιογόνες Ουσίες", θα εξεταστεί προφορικά εξ αποστάσεως, στις 9.9.2020 και ώρα 13.00 . Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Το μάθημα επιλογής "Βιοχημική Φαρμακολογία και Τοξικολογία", θα ξεκινήσει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και θα γίνεται κάθε Τετάρτη 15.00-18.00 στις αίθουσες του νέου κτιρίου του ΒΕΤ.

Tο μάθημα «Εξαρτησιογόνες Ουσίες» της Πέμπτης, 12 Δεκεμβρίου, αναβάλλεται λόγω ασθενείας και θα αναπληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου. 

Σελίδα 1 από 3