Αμαλία Αφένδρα

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 08:52

Σημειώσεις Μικροβιακής Γενετικής

Οι σημειώσεις θα διανέμονται στα διαλείμματα του μαθήματος.

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 19:36

Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Γενετικής

Παρακαλούνται οι φοιτητές της ομάδας 2 του εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γενετικής να στείλουν τα ονόματα που αντιστοιχούν στις υποομάδες τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δίνεται η δυνατότητα της προαιρετικής παρουσίασης πρόσφατων άρθρων ανασκόπησης στα πλαίσια του μαθήματος Μικροβιακή Γενετική με θεματολογία σχετική προς την ύλη του μαθήματος. Ο σκοπός της παρουσίασης είναι η κατανόηση του περιεχομένου και η μετάδοσή του στο ακροατήριο. Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο παρουσίασης και τις προσφερόμενες εργασίες θα βρείτε στο συνημμένο. Το αρχείο είναι αναρτημένο επίσης στο ecourse στη σελίδα του μαθήματος (θέμα 9).

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 12:54

Έναρξη Εφαρμοσμένης Γενετικής

Το μάθημα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 4/10 σύμφωνα με το πρόγραμμα αλλά θα διαρκέσει 2 ώρες (9 - 11 πμ). Από την ερχόμενη εβδομάδα το μάθημα θα γίνεται 9 πμ - 12 σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Για την έναρξη του εργαστηρίου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Η Μικροβιακή Γενετική θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2/10 σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση στο Διιδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) "Μοριακή-Κυτταρική Βιολογία και Βιοτεχνολογία" που λειτουργεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Προθεσμία υποβολής 14-9-2018.