Χαράλαμπο Σταμάτη

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 19:13

ENZYMIKH BIOTEXNOΛΟΓΙΑ & ΝΑΝΟΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το αυριανό μάθημα-ενημέρωση θα ξεκινήσει εκτάκτως στη 1μμ

Στο αρχείο θα βρείτε τη λίστα των φοιτητών που γίνονται δεκτοί στο μάθημα

Στο εξής οι ενημερώσεις θα γίνονται μέσω e-course

Τη Δευτέρα 3/10 και ώρα 11:30 π.μ. η κ. Μπομποτσιάρη Θεοδώρα θα παρουσιάσει τη Διπλωματική της Εργασία με Θέμα: «Παραγωγή μαγνητικών νανοσωματιδίων για την ανάπτυξη αποτελεσματικών νανοβιοκαταλυτικών συστημάτων», που εκπονήθηκε στο Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας του τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η παρουσίαση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω Google Meet στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://meet.google.com/axy-abmc-mdf?fbclid=IwAR3X0BouQ8bB-ZeDxktX9GyOT4qIHbkCCa7peZQo_RniLu2H12cstgc76lM&pli=1

Το μάθημα ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΝΑΝΟΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Θεωρία) θα ξεκινήσει την Παρασκευή 7/10 Οι φοιτητές που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να παρακολουθήσουν το μάθημα καλούνται να προσέλθουν για να ενημερωθούν σχετικά.


Για το αντίστοιχο εργαστηριακό μάθημα θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση

 

Οι φοιτητές του 4ου έτους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν κατά το Ακαδ. έτος 2022-23 τα μαθήματα επιλογής:

ENZYMIKH BIOTEXNOΛΟΓΙΑ και ΝΑΝΟΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (θεωρία)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ENZYMIKHΣ BIOTEXNOΛΟΓΙΑΣ και ΝΑΝΟΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
θα πρέπει να το δηλώσουν αποστέλλοντας e-mail (έως 3/10) στον καθηγ. Χ Σταμάτη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Στο μήνυμα που θα στείλετε θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα & ο ΑΜ σας, αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και τα 2 μαθήματα καθώς και εάν έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς το μάθημα της Βιοχημείας Ι ή/και της Βιοτεχνολογίας (θεωρία ή και εργαστήριο)

Σημειώνεται ότι το κάθε μάθημα αντιστοιχεί σε 4 ECTS. Συνιστάται οι φοιτητές να παρακολουθήσουν και τα δύο μαθήματα μαζί, καθώς αποτελούν εκπαιδευτική ενότητα. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί κάποιος φοιτητής να παρακολουθήσει μόνο το μάθημα Εργαστήριο Ενζυμικής Βιοτεχνολογίας και Νανοβιοτεχνολογίας χωρίς να παρακολουθήσει και το μάθημα που αφορά στη θεωρία.

H ηλεκτρονική δήλωση του μαθήματος θα γίνει αργότερα μετά από συνεννόηση με τον διδάσκοντα. Διευκρινίζεται ότι για το μάθημα της θεωρίας δεν υπάρχει μέγιστος αριθμός φοιτητών που μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα Αντίθετα, στο εργαστηριακό μάθημα ο μέγιστος αριθμός φοιτητών που μπορούν να γίνουν δεκτοί είναι 36. Θα γίνουν δεκτοί κατά προτεραιότητα οι φοιτητές που μετά και την εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την εξέταση είτε στο μάθημα Βιοχημεία Ι είτε και στα μαθήματα της Βιοτεχνολογίας.

Οι φοιτητές παλαιοτέρων ετών που έχουν παρακολουθήσει το μάθημα και εφόσον επιθυμούν να το δηλώσουν θα πρέπει επίσης να το δηλώσουν με e-mail (έως 3/10) στον καθηγ. Χ Σταμάτη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Οι διαλέξεις του μαθήματος Eνζυμική Βιοτεχνολογία και Νανοβιοτεχνολογία θα αρχίσουν την Τετάρτη 13/10 σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθημάτων.
Όσοι φοιτητές /-τριες θα παρακολουθήσουν το παραπάνω μάθημα θα πρέπει να γραφτούν στο ecourse του μαθήματος, ώστε να παρακολουθούν από εκεί τις σχετικές ανακοινώσεις.

Για την παρακολούθηση των διαλέξεων ισχύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως έχουν ανακοινωθεί.

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 13:19

Έναρξη μαθήματος Βιοτεχνολογίας

Παρακαλώ δείτε το συνημμένο αρχείο

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 09:42

ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (βαθμολογία )

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ EXEI ANEBEI  ΣΤΟ E-COURSE

Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 10:41

BIOTEXNOΛΟΓΙΑ (ENAΡΞΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Τα μαθήματα ξεκινούν 12/2 σύμφωνα με το πρόγραμμα

Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 10:39

BIOTEXNOΛΟΓΙΑ (ENAΡΞΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Τη Δευτέρα 12/2 ξεκινούν οι παραδόσεις του μαθήματος σύμφωνα με το πρόγραμμα 

Οι παρουσιάσεις ΄των εργασιών θα γίνουν (κατόπιν συννενόησης με τους φοιτητές) στην αίθιυσα Δ το υπογείου σύμφωνα με το πρόγραμμα

Ομάδα 1   24/5 ώρα 9πμ

Ομάδα 2   24/5 ώρα 12 μμ

Ομάδα 3    31/5 ώρα 9πμ

Ομάδα 4    31/5 ώρα 12 μμ

 

 

Σελίδα 1 από 2