Γραμματεία

O Υγειονομικός Υπεύθυνος του Τμήματος για θέματα σχετικά με Covid-19 είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Δημήτρης Αλίβερτης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Παρακαλούνται οι φοιτητές, διδάσκοντες και εργαζόμενοι του Τμήματος, αν βρεθούν, οι ίδιοι ή άτομα του περιβάλλοντός τους, θετικοί σε Covid-19 να ενημερώσουν άμεσα τον Υγειονομικό Υπεύθυνο.

Παρακαλούμε δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο σχετικά με τις Οδηγίες διαδικτυακής σύνδεσης για το μάθημα "Γενική Φυσική"

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 09:55

Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών

Το λινκ για να συνδεθείτε στη συνάντηση είναι:

 

meet.google.com/eyu-zonb-wyo

 

 

Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 21:46

Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών

Αγαπητές νέες μας φοιτήτριες και νέοι μας φοιτητές

Εκ μέρους των διδασκόντων του Τμήματος και εκ μέρους της Γραμματείας μας, σας καλωσορίζω στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών και σας συγχαίρω για την επιτυχία σας.

Η συγκυρία είναι δύσκολη αλλά να είστε σίγουροι ότι οι σπουδές σας δεν θα διαταραχθούν. Το Τμήμα μας έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση της πανδημίας, εκπαιδευτικά, καθώς ήταν το πρώτο Τμήμα του Πανεπιστημίου που ανταποκρίθηκε αμέσως στις προκλήσεις της τηλεκπαίδευσης όταν έκλεισαν τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, τον περασμένο Μάρτιο.

Για να γίνει πιο ομαλή η είσοδος σας στις πρωτόγνωρες για όλους μας διαδικασίες τηλεκπαίδευσης σε συνδυασμό με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα δια ζώσης εργαστηριακών ασκήσεων, θα θέλαμε να γνωριστούμε. Δυστυχώς, διαδικτυακά!

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 10.00. Θα προσπαθήσω με τους συναδέλφους που θα είναι παρόντες να λύσουμε τις απορίες και τους προβληματισμούς σας και να σας μυήσουμε στον κόσμο της τηλεκπαίδευσης, της ιστοσελίδας του Τμήματος και του ecourse, που θα είναι ο καθημερινός σας σύμβουλος όχι μόνο για αυτήν την ακαδημαϊκή χρονιά, αλλά για το σύνολο των σπουδών σας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Google Meet. Θα μπορεί να συνδεθεί όποιος έχει Google Account (gmail). Λίγο πριν τη συνάντηση θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα του Τμήματος το λινκ μέσω του οποίου θα μπορείτε να συνδεθείτε.

Πέτρος Μαραγκός

Πρόεδρος Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 14:04

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων

Μπορείτε να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 στο συνημμένο αρχείο.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί. Σε περίπτωση αλλαγών θα αναρτηθεί εκ νέου στις ανακοινώσεις.

Αγαπητοί φοιτητές,

Τα μαθήματα ξεκινούν σε λίγο και θα κληθούμε όλοι να διαχειριστούμε μία διαφορετική και ίσως δύσκολη κατάσταση με ενδεχόμενες αλλαγές και ίσως ανατροπές, κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, στο ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων, ανάλογα με την πορεία της πανδημίας.

 

Όλοι οι φοιτητές (πλην των πρωτοετών) καλούνται άμεσα να εγγραφούν, με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό, στο ecourse για τα μαθήματα (υποχρεωτικά και επιλογής) που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν κατά το Χειμερινό Εξάμηνο.

 

Οι "θεωρητικές διαλέξεις" των μαθημάτων ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου. Για τα μαθήματα (κυρίως επιλογής) και τις εργαστηριακές ασκήσεις που ξεκινούν σε μεταγενέστερο χρόνο, θα βγαίνει ανακοίνωση μέσω του ecourse του μαθήματος.

 

 

 Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση, οι διαλέξεις των υποχρεωτικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, οι εργαστηριακές ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης και τα επιλογής μαθήματα (διάλεξη/εργαστήριο) θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης (ορισμένες εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό θα σας ανακοινωθούν από τους αντίστοιχους διδάσκοντες).

 

Για τους πρωτοετείς φοιτητές, η ημερομηνία έναρξης και η διαδικασία πραγματοποίησης των διαδικτυακών διαλέξεων θα ανακοινωθεί από τους Διδάσκοντες των μαθημάτων μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

 

Φοιτητές που δεν βρίσκονται ακόμα στα Ιωάννινα, θα πρέπει να βρίσκονται στα Ιωάννινα και να παραμείνουν σε αυτοαπομόνωση στην οικία τους για τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν έλθουν στους χώρους του ΒΕΤ.

 

 Σημαντικό: Στο κτίριο του ΒΕΤ (όπως και σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου) επιτρέπεται η είσοδος μόνο με χρήση καθαρής / αχρησιμοποίητης μάσκας και μετά από χρήση αντισηπτικού !!!

 

Σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου, οι φοιτητές πρέπει να διατηρούν απόσταση 2 μέτρων (κατά την είσοδό τους σε κτίρια, κατά την είσοδο και παραμονή σε αίθουσες/εργαστήρια, κατά την έξοδο από αίθουσες/εργαστήρια/κτίρια).

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του ΔΠΜΣ "Ανόργανη Βιολογική Χημεία" στο linkhttp://bic.chem.uoi.gr/anakoinoseis.html καθώς και στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Δευτέρα 17/2/2020 και ώρα 18:00

Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Πανεπιστημίου

Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων

 

 

Υπενθυμίζουμε στους φοιτητές μας, ότι μέχρι 19 Ιανουαρίου 2020 θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στο online ερωτηματολόγιο, το οποίο έχει στόχο να μελετήσει την ποιότητα του κάθε μαθήματος.

Στο ερωτηματολόγιο μπορείτε να απαντήσετε οποιαδήποτε στιγμή από το κινητό ή τον Η/Υ σας.

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται αναρτημένο στο σύνδεσμο https://classweb.uoi.gr στον οποίο έχετε πρόσβαση εισάγοντας τα προσωπικά σας στοιχεία. Στη συνέχεια επιλέγετε το μενού «Αξιολόγηση» το οποίο  σας  παραπέμπει στα διαθέσιμα προς αξιολόγηση μαθήματα σας.

Η συμμετοχή και ανατροφοδότηση από όλους σας είναι απαραίτητη ώστε να γίνουν βελτιώσεις όπου χρειάζεται.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 11:36

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ

Μπορείτε να βρείτε όλες τις ενεργές προκηρύξεις υποτροφιών του Ιδρύματος Μποδοσάκη για το ακαδ. έτος 2020-2021 στο σχετικό σύνδεσμο https://www.bodossaki.gr/protovoulies/ypotrofies/.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 

Σελίδα 1 από 18