Αλέξανδρο Δευτεραίο

Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) δεν είναι η Βάση Εισαγωγής του Τμήματος ΒΕΤ για το έτος 2021 και δεν αντικατοπτρίζει ούτε ποιοτικές διαφορές μεταξύ των Τμημάτων, ούτε διαφορές στην απήχηση αυτών. Η Βάση Εισαγωγής του ΒΕΤ δεν έχει προκύψει ακόμα και προβλέπεται να κινηθεί ανοδικά σε σχέση με πέρυσι.

Το Τμήμα ΒΕΤ είχε αιτηθεί η ΕΒΕ του Τμήματος να οριστεί με συντελεστή 1,20 επί του μέσου όρου βαθμολογίας των υποψηφίων για το 3ο επιστημονικό πεδίο. Δυστυχώς, οι αποφάσεις της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΠΙ) είχαν ως αποτέλεσμα η ΕΒΕ για το σύνολο των Τμημάτων της Σχολής Υγείας του ΠΙ να οριστεί με συντελεστή 0,80 επί του μέσου όρου βαθμολογίας.
Θα πρέπει να τονιστεί όμως πως η ΕΒΕ, ανεξάρτητα από τον συντελεστή (0,8 ή 1,2), ΔΕΝ επηρεάζει τη βάση εισαγωγής σε Τμήματα με υψηλές βάσεις όπως το ΒΕΤ. Η βάση εισαγωγής στο ΒΕΤ θα είναι πολύ υψηλότερη από την ΕΒΕ.

Παρακαλώ δείτε τις πληροφορίες της πρόσκλησης στο συνημμένο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Save the date : 10-11 Σεπτεμβρίου 2021

Τίτλος: : ''Βest of Asco 2021 Annual Meeting’’

Τοποθεσία: Divani Αcropolis, Αθήνα.

Θα χορηγηθούν μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Το συνέδριο θα έχει υβριδικό χαρακτήρα συνδυάζοντας τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση με τη φυσική παρουσία καθορισμένου αριθμού συνέδρων.

Θα υπάρχει απευθείας μετάδοση live streaming μέσω της πλατφόρμας livetime.

Η εγγραφή-συμμετοχή είναι δωρεάν. Εγγραφείτε τώρα!

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η προεγγραφή .

Οδηγίες εγγραφής-συμμετοχής -->

1ο βήμα Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.livetime.gr και κάντε την εγγραφή σας.

2ο βήμα_Επιλέξτε την εκδήλωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και Πατήστε στο πεδίο που εμφανίζεται «Εγγραφείτε στην Εκδήλωση». Για να σιγουρευτείτε ότι έχετε εγγραφεί θα πρέπει να εμφανίζεται το εξής: ‘’Εχετε εγγραφεί στην εκδήλωση’’

Γραμματεία: Scientific - Cultural Events and Publications
120 Asklipiou Str., 114 71, Athens | Τel. +30 210 7240039 | e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Web: www.scep.gr

Λίγα λόγια για το συνέδριο:

Πρόκειται για ένα συνέδριο που θα εστιάσει τη παρουσίαση των προεπιλεγμένων εργασιών από την ASCO. Με το παρόν συνέδριο, δίνεται η δυνατότητα κυρίως στους νέους και όχι μόνο – συναδέλφους που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν σε αντίστοιχα συνέδρια του εξωτερικού να ενημερωθούν από τους ειδικούς. Παράλληλα, το Συμπόσιο έχει ως στόχο να συμβάλει στο θεσμό της Ιατρικής Εκπαίδευσης, τόσο στον Ελλαδικό, όσο και στο διεθνές χώρο της Ογκολογίας.

Ο θεσμός Start Your Journey αναφέρεται σε προγράμματα Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης και προσκαλεί Τελειόφοιτους ή Πτυχιούχους Πανεπιστημίων των ακόλουθων ειδικοτήτων, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους από 1 Ιουνίου 2021 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι επιστημονικές ειδικότητες που συμμετέχουν είναι από τα Tμήματα:

· Χημείας

· Βιολογίας

· Φαρμακευτικής

· Χημικών Μηχανικών

· Μηχανολόγων Μηχανικών

· Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

· Ηλεκτρονικών Μηχανικών / Μηχανικών Αυτοματισμού

Το πρόγραμμα Start Your Journey δίνει εφάπαξ χρηματική ενίσχυση σε 3 άτομα ανά ειδικότητα, ύψους 2000€, 1000€ και 500€, καθώς επίσης και 3 δυνατότητες έμμισθης Πρακτικής Άσκησης ανά ειδικότητα.

Συγκεκριμένα, όσοι επιλεγούν για την Πρακτική Άσκηση θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην οικογένεια της DEMO και να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη, μέσα από ένα πλάνο ανάπτυξης που θα επικεντρώνεται στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και την ενεργή τους συμμετοχή σε projects, χτίζοντας τα θεμέλια για μια επιτυχημένη μελλοντική σταδιοδρομία μαζί μας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και εδώ.

Παρακαλώ βρείτε πληροφορίες στο συνημμένο

Σελίδα 1 από 3