Ειρήνη Κωστή

Ξεκίνησε την Δευτέρα 16/01/2023 η υποβολή αιτήσεων για την Πρακτική Άσκηση που αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023. 

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητά το Τμήμα, το διαθέσιμο χρονικό διάστημα πρακτικής άσκησης καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης (η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά) μπορείτε να διαβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που βρίσκεται εδώ: https://bit.ly/31ntXAB

Για ερωτήσεις και απορίες επί της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. 

 

Επισημαίνεται ότι η αποστολή των απαραίτητων εγγράφων γίνεται αποκλειστικά στο students@gpa.uoi.gr

 

 

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

--------------------------------------------------------------

 

Όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση κατά το ακαδ. Έτος 2022-2023 πρέπει να υποβάλλουν αίτηση έως τις 29/01/2023. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ!

Διαρκής ενημέρωση:

http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

Επικοινωνία για φοιτητές:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και το Τμήμα ανακοινώνουν την έναρξη νέου κύκλου Πρακτικής Άσκησης για το Ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Στις 16 και στις 19 Ιανουαρίου 2023θα πραγματοποιηθούν Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τους φοιτητές των Τμημάτων του Π.Ι. Οι Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης και μέσω της πλατφόρμας MicrosoftTeams. Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, καθώς και τις διαδικασίες και προϋποθέσεις συμμετοχής των φοιτητών. Επίσης, στις εκδηλώσεις θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων, προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (Ενότητα: «Νέα») στη διεύθυνση: https://bit.ly/3GPgCpO

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης: http://gpa.uoi.gr/.

 

Διαρκής ενημέρωση:

http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

Επικοινωνία για φοιτητές:students@gpa.uoi.gr

Φοιτητές του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν το πρώτο συνέδριο που θα απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους τους. Μαζί με την όρεξή τους για εργασία και την αγάπη τους για την επιστήμη, σας περιμένουν στις 28-29-30 Απριλίου 2023 στην Αλεξανδρούπολη για ένα τριήμερο γεμάτο Βιολογία.

Πληροφορίες στον σύνδεσμο:
https://www.pfsb.gr/

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το νέο αγγλόφωνο ΔιΙδρυματικό ΠΜΣ "Applied Bioinfomatics" μεταξύ των Τμημάτων Βιολογίας-ΑΠΘ (επισπεύδον) και Επιστήμης & Τεχνολογίας-ΔΙΠΑΕ ξεκίνησε και επίσημα να δέχεται αιτήσεις φοιτητών από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Για σχετικές πληροφορίες η ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού είναι: https://websites.auth.gr/appbio

Το GrawMat Innovation Cluster προκειμένου να υποστηρίξει και να προωθήσει την καινοτομία του νέου ηλικιακά επιστημονικού δυναμικού της χώρας στον κλάδο των πρώτων υλών διοργανώνει τον 1ο Διαγωνισμό Καινοτόμων Ιδεών!

Στόχος είναι να αναδειχθούν καινοτόμες ιδέες στη θεματική ενότητα των πρώτων υλών με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξητην κυκλική και την πράσινη οικονομία, τη βιομηχανική συμβίωση και την ενεργειακή μετάβαση, που προέκυψαν στο πλαίσιο:

• Προπτυχιακών σπουδών(ΚατηγορίαΑ)

• Μεταπτυχιακών σπουδών (Κατηγορία Β)

Οι δύο ως άνω κατηγορίες συμμετοχής είναι διακριτές και κάθε συμμετέχων μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε ΜΙΑ από τις κατηγορίες.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ανοικτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετέχουν μέλη της Ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας, όπως υποψήφιοι διδάκτορες, ερευνητές, προπτυχιακοί (τελειόφοιτοι) και μεταπτυχιακοί φοιτητές σε Πανεπιστημιακές / Πολυτεχνειακές Σχολές σχετικές με τον κλάδο των πρώτων υλών.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το:  www.grawmat.gr

...
Σελίδα 1 από 2