Αικατερίνη Ράδου

Οι υποψήφιοι που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 με την ειδική κατηγορία των πασχόντων από σοβαρές ασθένειες, σε ποσοστό 5% καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων, εγγράφονται στη Σχολή ή Τμήμα επιτυχίας τους από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

 

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στη σχετική εγκύκλιο με αρ. πρωτ. Φ.152/140277/Α5/15-10-2020 και τα συνημμένα έντυπα εγγραφής.

Ξεκινά την Δευτέρα 18/10/2021 η υποβολή αιτήσεων για την Πρακτική Άσκηση που αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022. 

 

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητά το Τμήμα, το διαθέσιμο χρονικό διάστημα πρακτικής άσκησης καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης (η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά) μπορείτε να διαβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που βρίσκεται εδώ: https://bit.ly/31ntXAB

Για ερωτήσεις και απορίες επί της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. 

 

Επισημαίνεται ότι η αποστολή των απαραίτητων εγγράφων γίνεται αποκλειστικά στο students@gpa.uoi.gr

 

 

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

--------------------------------------------------------------

 

Όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση κατά το ακαδ. Έτος 2021-2022 πρέπει να υποβάλλουν αίτηση έως τις 29/10/2021 !!! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ!

 

Διαρκής ενημέρωση:

http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

https:://www.twitter.com/gpauoi

Επικοινωνία για φοιτητές:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που εκτιμούν πως ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους ή πρόκειται να τις ολοκληρώσουν με την παρουσίαση της Δ.Ε. για τη λήψη πτυχίου κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020/2021, να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά μόνο, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τις 09 Οκτωβρίου 2021 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου2021, προκειμένου να συμμετέχουν στην ορκωμοσία.

Επιπρόσθετα, η ημερομηνία παρουσίασης της Διπλωματικής Εργασίας είναι, αυστηρά, μέχρι

30 Οκτωβρίου 2021 !!!!

Οι φοιτητές καλούνται να αποστείλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1). Έντυπο Αίτησης Πτυχίου/Διπλώματος και Υπεύθυνη Δήλωση για Συμμετοχή σε Τελετή  Ορκωμοσίας (επισυνάπτεται)

2). Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επισημαίνουμε ότι τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν από το Πανεπιστήμιο λογαριασμό τους, και στην Αίτησή τους θα πρέπει να αναγράφουν και το προσωπικό τους e-mail, καθώς ο ιδρυματικός λογαριασμός τους θα απενεργοποιηθεί μόλις ανακηρυχθούν.

Διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση της αίτησης:

Να συμπληρωθούν στην αίτηση οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο και όλα τα ζητούμενα στοιχεία ανεξάρτητα αν κατά τη συμπλήρωση δεν έχουν εξεταστεί ή  βαθμολογηθεί οι υποχρεώσεις που θα αναφέρονται.

Να συμπληρωθεί οπωσδήποτε το μάθημα και η ημερομηνία εξέτασης της εκτιμώμενης ως τελευταίας υποχρέωσης. Ακόμη και αν πρόκειται για την παρουσίαση της Διπλωματικής Εργασίας.

 Παρακαλούνται όσοι φοιτητές έχουν κάνει την Πρακτική Άσκηση του Τμήματος ή συμμετείχαν   στο πρόγραμμα Erasmus, να αναφέρουν την ημερομηνία διεξαγωγής αυτών στο έντυπο της  Αίτηση λήψης πτυχίου.

 

 Η ημέρα και η ώρα της ορκωμοσίας θα κοινοποιηθεί με νέα ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

Παρακαλούμε βρείτε στο συνημμένο αρχείο το έντυπο Α8 με τιςοδηγίες Ενεργοποίησης ιδρυματικού  λογαριασμού φοιτητή για την έκδοση της Ακαδημαϊκής σας Ταυτότητα, αλλά την πρόσβαση σας στις ιδρυματικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες.

Παρακαλούμε δείτε το συνημμένο αρχείο που αφορά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας των μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-2022. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα!!!

 

Επίσης να παρακολουθείτε τακτικά τις ανακοινώσεις των διδασκόντων στο ecourse αναφορικά με τα μαθήματα αυτών.

 

Σε περίπτωση αλλαγής του εβδομαδιαίου προγράμματος διδασκαλίας θα γίνει νέα ανάρτηση. Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τακτικά το site του Τμήματος μας.

Παρακαλούμε δείτε το συννημένο αρχείο.

Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα αρχεία που αφορούν την προκήρυξη του ΠΜΣ “Χημική και Βιομοριακή Μηχανική” του Τμ Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ για το ακαδ. έτος 2021-2022.

Παρακαλούμε δείτε τα συννημέα αρχέια που αφορούν την παρουσίαση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. που θα λάβει χώρα σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 και ώρες 13:00-17:00,