Αικατερίνη Ράδου

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Β.Ε.Τ. που περάτωσαν (ή θα περατώσουν) τις σπουδές τους στην εξεταστική περίοδο του Εαρινού Εξαμήνου του ακαδ. έτους 2020-2021 να στείλετε στη Γραμματεία του Τμήματος «ηλεκτρονικά» τις  Αιτήσεις - ορκωμοσίας

από 7 Ιουνίου 2021 έως και 25 Ιουνίου 2021

Η υποβολή της αίτησης με τα συνημμένα δικαιολογητικά μπορεί να γίνει Μόνο ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέσω του πανεπιστημιακό email των ενδιαφερομένων με θέμα "Αίτηση πτυχίου-Συμμετοχής σε ορκωμοσία" .

Διευκρινήσεις – συμπλήρωσης της αίτησης:

ü  Να συμπληρωθούν στην αίτηση, οπωσδήποτε, το ονοματεπώνυμο και όλα τα ζητούμενα στοιχεία ανεξάρτητα, αν κατά την συμπλήρωση αυτής δεν έχετε εξεταστεί ή βαθμολογηθεί στα μαθήματα που έχετε δηλώσει στο φοιτητολόγιο συμπεριλαμβανομένου την παρουσίαση της Διπλωματικής Εργασίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αίτηση πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και να αποσταλεί ΜΑΖΙ με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ως αρχείο pdf (σκαναρισμένα) ή αρχείο εικόνας.

Βρείτε συνημμένα την αίτηση -συμμετοχής στην ορκωμοσία1, στην οποία αναγράφονται και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, Διευκρινίσεις για την παρουσίαση της Διπλωματικής Εργασίας2, και το Ερωτηματολόγιο3(αποφοίτων).

  

     Η εξ αποστάσεως ορκωμοσία (μέσω MS Teams) του τΒΕΤ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα  γίνει στις 27 Ιουλίου 2021 ημέρα Τρίτη.  Σε νέα ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για την ακριβή ώρα.

Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα αρχεία που αφορούν, ΜΟΝΟ, τους φοιτητές που πραγματοποιούν τις κλινικές - εργαστηριακές και πρακτικές ασκήσεις τους, καθώς και σε όσους λάβουν μέρος στις δια ζώσης εξετάσεις για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. Έτους 2020/21.

Παρακαλούμε δείτε το συννημένο αρχείο.

Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα αρχεία που αφορούν την προκήρυξη του ΠΜΣ “Χημική και Βιομοριακή Μηχανική” του Τμ Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ για το ακαδ. έτος 2021-2022.

Παρακαλούμε δείτε τα συννημέα αρχέια που αφορούν την παρουσίαση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. που θα λάβει χώρα σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 και ώρες 13:00-17:00,

Η έναρξη της εξ αποστάσεως διδασκαλίας των μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. ετους 2020-21 ξεκινά στις 17-02-2021 και ολοκληρώνονται στις 11-06-2021 σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο του Τμήματος.

Επίσης, να παρακολουθείτε τακτικά τις ανακοινώσεις των διδασκόντων του κάθε μαθήματος !!!

Παρακαλούμε δείτε το συνημμένο αρχείο του προγράμματος μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2020/2021